/

masja mols studeerde in 1996 af aan academie st.joost in breda. tijdens de opleiding werkte ze freelance als vormgever/dtp’er voor ontwerp- en reclamebureaus. in 1997 startte ze haar eigen studio waar ze als zzp’er werkt aan verschillende projecten voor uitgeverijen, bedrijven en kunstenaars. in 2017 is ©troostpost opgericht, dat gespecialiseerd is in afscheidsdrukwerk. in 2024 rondde ze aan de academie voor beeldcreatie de opleiding tot vakfotograaf af. 

grafisch ontwerp

masja ontwerpt logo's en huisstijlen, boeken, voornamelijk kinderboeken, websites en herinneringsdrukwerk.
haar ontwerpen worden getypeert als onberispelijk, smaakvol, wendbaar, vindingrijk, eigentijds zonder te vervallen in modieuze flauwekul. 

fotografie

masja fotografeert in opdracht en maakt vrij werk. met haar fotografie laat ze de schoonheid zien van van iets waar je zomaar aan voorbij zou gaan. uitgebloeide bloemen, details in een woning, dierbare voorwerpen. thema’s als verstilling, imperfectie en vergankelijkheid zijn in haar werk terug te zien.
het is mogelijk om werk te kopen. hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. bij interesse neem gerust contact op om samen de wensen te bespreken.

troostpost

troostpost maakt afscheidsdrukwerk. op de website van troostpost kun je lezen wat masja kan bieden op het gebied van afscheid. 

opdrachtgevers

azc school oisterwijk / baudoin van alphen bergers architecten interieurarchitecten / bna - bond van nederlandse architecten / bresson van kempen bedrijfshuisvesting / bureau groots groeien / ciel van dooren / circulair bouwteam brabant / datacon / de bibliotheek midden-brabant / de mooie schuur / gemeente tilburg / gottmer kinderboeken / laura las coaching / maud motoriek / meijers moerland / montessoribasisschool de elzen / nicolle van den hurk illustraties / niko de wit / obs de fonkel / rick de haas / stichting annatopia / stichting de einder / sophie ruikes mondhygiënisten / tiboka / gemeente tilburg / tivoli woningmakelaars / troostpost / uitgeverij altamira / uitgeverij de bromtol / uitgeverij leopold / uitgeverij leven / uitgeverij ploegsma / uitgeverij zwijsen / valkenoog / woodskepping /

contact

studio@masjamols.nl
+31636100704

social media
©2024 studio masja mols
.

op dit moment wordt aan de website gewerkt
.
in het archief is werk te zien gemaakt vanaf 1997

The details are not the details. They make the design.

Charles Eames